Телефон за
въпроси и поръчки

Връщане и рекламация


Всеки клиент има право да върне продукт в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55. Поръчката може да се върне като предварително клиента изтегли формулярът за рекламация и връщане на стока на Обувки БГ 2015 ЕООД.

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са използвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока и не липсва касов бон. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: Габрово ул. Индустриална 48. На основание чл. 55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора.

Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на клиента. 

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя).

Обувки БГ 2015 ЕООД ще възстанови в 30 дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.

Формулярът за рекламация и връщане на стока на Обувки БГ 2015 ЕООД изтеглете от тук.


При несъответствие с желания от Вас модел или размер имате възможност да ни изпратите поръчката обратно в тридневен срок и тя да бъде подменена.

+359892 27 90 90 - Обадете ни се сега !
Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}